Suho ročno pranje

Suho ročno pranje vseh vrst vozil je zelo učinkovit način, kako očistiti vozilo brez uporabe vode. Ta metoda pranja je običajno bolj prijazna do okolja in omogoča hitro čiščenje brez potrebe po velikih količinah vode.

Postopek zajema: 

  • Preden začnemo s suhim pranjem, pregledamo avtomobil in odstranimo večje delce umazanije, kot so listi, pesek ali blato.
  • Uporabljamo različna orodja za odstranjevanje umazanije, kot so krpe, mehke krpe ali gobice. Uporabljamo materiale, ki so nežni do barve in površine avtomobila, da preprečimo praske.
  • Uporabljamo profesionalna čistila za suho pranje vozila. Čistilo enakomerno nanesemo na majhne dele avtomobila, nato ga obrišemo s čisto in suho krpo.
  • Platišča imajo pogosto veliko umazanije, zato uporabljamo posebna sredstva za čiščenje platišč, ki so primerna za suho pranje. Za odstranjevanje umazanije na platiščih uporabljamo namensko krtačo ali gobo.
  • Po suhem pranju lahko ob naročilu kupca uporabimo posebno zaščitno sredstvo proti UV žarkom, za obnovo sijaja in zaščitimo barvo avtomobila pred zunanjimi vplivi.

Cena: 20,00 €

Zagotavljamo hitro in učinkovito storitev, ki bo vašemu avtomobilu povrnila sijaj. Ne odlašajte, rezervirajte svoj termin in doživite razliko!

Zaključeni projekti

Spletno naročilo

Pri oddaji vaše storitve vam v času 24 ur odgovorimo na vaše povpraševanje.

Politika zasebnosti