Politika zasebnosti

Varstvo in uporaba osebnih podatkov

 

Kdo smo

Spletno stran in spletno trgovino www.cubridetailing.si upravlja Digispot oglaševanje, Samir Handanagić s.p., Kidričeva cesta 1b, 1270 Litija (Matična št.: 8584672000). Politiko zasebnosti smo pripravili z namenom posredovanja informacij o zbiranju in procesiranju osebnih podatkov, kadar so v uporabi produkti in storitve ponujene iz uradne spletne strani podejtja in sicer www.cubridetailing.si.

Ravnanje z osebnimi podatki se obravnava v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1)  in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.

Varovanje in uporaba osebnih podatkov

Digispot oglaševanje, Samir Handanagić s.p. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Digispot oglaševanje s.p. bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.
Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

V izjemnih primerih bodo podatki, ki jih Digispot oglaševanje s.p. zbira in obdeluje, razkriti le v primeru obveznosti določene z zakonom, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Digispot oglaševanje s.p.

Katere podatke zbiramo

Za potrebe poslovanja Digispot oglaševanje s.p. spletne trgovine zbiramo naslednje podatke uporabnikov:

  • ime in priimek,
  • naslov in kraj bivanja,
  • naslov elektronske pošte
  • kontaktno telefonsko številko,
  • ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu.

Za točnost podatkov, ki jih uporabnik vnese, ne odgovarjamo. Uporabnik ima kadarkoli možnost zahtevati izbris vseh svojih osebnih podatkov – glej poglavje Zahtevajte izbris svojih podatkov”.
Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice.
Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku Digispot oglaševanje s.p. shranjujejo trajno, če so pridobljeni na podlagi privolitve, pa do preklica. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Ravnanje z osebnimi podatki se obravnava v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1)  in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.

Zahtevajte izbris svojih podatkov

V kolikor želite, da iz naše spletne baze odstranimo vaše osebne podatke, prosimo podajte zahtevo za izbris podatkov na elektronski naslov narocila@cubridetailing.si

Spletno naročilo

Pri oddaji vaše storitve vam v času 24 ur odgovorimo na vaše povpraševanje.

Politika zasebnosti