Faq

Keramični premaz je hidrofoben, kar pomeni, da je zaščitni premaz vodoodbojen.
Ko se premaz strdi, povzroči, da se voda nabere na površini vašega avtomobila in popolnoma zdrsne. Dodatna zaščitna plast preprečuje, da bi se voda, umazanija in blato vezali na barvo vašega vozila, kar olajša čiščenje vašega avtomobila.

Pri izbiri enega od paketov KERAMIČNE ZAŠČITE vam nudimo tudi garancijo na opravljeno storitev. Obdobje veljavnosti garancije je odvisno od izbire posameznega paketa in vrsto keramične zaščite. Najkrajše obdobje garancije je 2 leti in najdaljše obdobje je doživljenska garancija.

Za naročilo na storitve pri Cubri Detailingu lahko uporabite več različnih metod:

1. Spletno naročanje: Obiščite uradno spletno stran Cubri Detailinga in poiščite v meniju “Povpraševanje”. Tu lahko izpolnite kontaktni obrazec o podrobnostih vašega vozila in v besedilu napišete želeno storitev.

2. Telefon: Pokličite Cubri Detailing na +386 41 402 637. Naročanje preko telefona je hitro in ponavadi najbolj učinkovito.

3. E-pošta: Pošljite e-pošto na naslov narocila@cubridetailing.com in v njej navedite svoje želje glede storitev ter podatke o vašem vozilu. (znamka vozila, tip vozila, barva, sedeži; blago/usnje)

4. Osebno: Lahko nas obiščete na naši lokaciji, kjer si skupaj ogledamo vaše vozilo in se dogovorimo o vašem terminu. Nahajamo se na Usnjarski cesti 24, 1275 Šmartno pri Litiji. (IND. cona)

Zaščita vozila s keramično zaščito ponuja veliko prednosti:

1. Trajna zaščita pred zunanjimi vplivi: Keramična zaščita tvori trden in trajen zaščitni sloj na površini vozila, ki ga ščiti pred UV žarki, kislinami, onesnaženjem iz okolja, ptičjimi iztrebki, smolo dreves in drugimi škodljivimi vplivi.

2. Odpornost proti praskam in odrgninam: Keramični premazi so trpežni in odporni na manjše praske ter odrgnine, kar ohranja površino vozila boljšo in manj občutljivo na poškodbe.

3. Sijaj in estetika: Keramični premazi običajno dajejo vozilu globok, sijoč videz ter izboljšajo barvni sijaj. To pomeni, da vozilo dlje časa izgleda kot novo, saj se ohrani njegov estetski videz.

4. Enostavnejše čiščenje: Ker keramična zaščita tvori gladko površino, je umazanija in umazanija enostavnejša za odstranitev med čiščenjem vozila. To olajša vzdrževanje vozila in zmanjša potrebo po pogostem čiščenju.

5. Dolgotrajna zaščita: Keramični premazi običajno zagotavljajo dolgotrajno zaščito, kar pomeni, da ne bo potrebno pogosto ponovno nanašati ali obnavljati zaščitnega sloja.

Za vaše vozilo priporočljivo  vsaj 1x letno pripeljati na globinsko čiščenje. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj je koristno redno izvajati globinsko čiščenje avtomobila:

1. Odstranjevanje trdovratne umazanije: Globinsko čiščenje temeljito odstrani trdovratno umazanijo, ki se nabere na notranjih površinah vozila, kot so sedeži, preproge, tapiserija, itd.

2. Ohranjanje notranjega stanja: Redno globinsko čiščenje notranjosti avtomobila ohranja notranje površine, kot so oblazinjenje, armaturna plošča, volan, itd., v dobrem stanju, kar lahko podaljša življenjsko dobo teh materialov.

3. Izboljšanje estetskega videza: Globinsko čiščenje notranjosti avtomobila odstrani trdovratno umazanijo, vse madeže in druge nečistoče ter mu povrne vonj po novem.

4. Zdravje in udobje: Redno globinsko čiščenje notranjosti vozila lahko prispeva k zdravju in udobju potnikov tako, da odstrani alergene, bakterije in druge mikroorganizme, ki se lahko naberejo v avtomobilu.

5. Ohranjanje vrednosti: Redno vzdrževanje in globinsko čiščenje avtomobila lahko prispeva k ohranjanju njegove vrednosti in privlačnosti, kar je lahko pomembno pri morebitni prodaji ali menjavi vozila v prihodnosti.

V takšnih primerih vas pozivamo, da nas kontaktirate preko kontaktnega obrazca in se skupaj pogovorimo o tem, kateri paket bi bil najbolj primeren za vaš avtomobil. Po potrebi opravimo tudi pregled vašega vozila na vašem domu ali predhodno dogovorjeni lokaciji.

Keramični premazi so si med seboj različni, pri Cubri Detailingu uporabljamo le najboljše. Uporabljamo keramično zaščito proizvedeno v USA od proizvajalca SYSTEM X, katere smo tudi uvoznik za Slovenijo.

Spletno naročilo

Pri oddaji vaše storitve vam v času 24 ur odgovorimo na vaše povpraševanje.

Politika zasebnosti